Kaarsjes blazen, voorlezen, postkaarten maken en een nieuw project??

We zijn begonnen met een spiksplinternieuw voorleesboek: De Griezels van Roald Dahl. We zijn al benieuwd naar meneer en mevrouw griezel! 


Hiep hiep hoera voor.... Frauke!! Amai, wat was dat een leuke verrassing! Frauke was vandaag jarig (jaja, september is een drukke maand om te verjaren) en zij had een toffe verrassing voor ons mee. Bedankt Frauke! Wat zag ze er mooi uit met haar verjaardagskroon. Eva had een leuke verjaardagskaart gemaakt voor Frauke. 

Eva vond een salamander en toonde deze in de ronde. Louis vond ook een salamander in zijn tuin en Terje was ook al meteen enthousiast over salamanders die hij bij zijn opa kan zien. Iedereen had al veel vragen over deze beestjes. Stem had een slangenhuid mee de eerste dag waar iedereen met grote ogen naar keek... Zou het project reptielen & amfibieën geboren zijn?? 


We kijken naar het nieuws op Karrewiet op groot scherm dit jaar.Onze vakantie postkaarten zijn klaar om verstuurd te  worden. Maar eerst nog eens presenteren aan elkaar natuurlijk. 
 Julie had een krantenartikel mee in de klas over haar papa. En trots dat ze was! 
Reacties

Populaire posts van deze blog

ronde 28-9